Såpbubblor

Hej vackra värld!
Nu är jag påväg hem för att fixa mig sen ska jag följa med Johan på en fest.
Btw så blåste vi FETT MED BUBBLOR. Awesomeness is awesome, jag älskar såpbubblor :')

Trött på alla falska vänner

So I say goodbye to a town that has ears and eyes
I can hear you wispering as I walk by
Familiar faces smiling back at me, and I knew this would make them change
The only thing that's going to bother me is that you'll all call yourselves my friends


Lördag kväll

Hej allihopa!
Nu fixar jag lite på datan sen ska jag gå och lägga mig, måste upp halv 9 imorgon.. ska till IKEA tidigt, haha orkar inte.. men men!
Vad har ni gjort ikväll? Festat eller haft hemmakväll? :)
och jag är het i min pojkväns keps, ja.

Ansiktsprodukter

Jag som är jätte intresserad av hudvård och make-up tänkte tipsa om lite bra produkter som jag själv använder :)

Spot Stress Control, det här är en riktigt bra ansikts scrub, jag använder den när jag går upp på morgonen och innan jag går och lägger mig på kvällen. Den skrubbar bort alla orenheter och renar porerna! Och luktar mild gurka typ, haha! Yummie.


Punktbehandling, har man fått t.ex. en finne eller en stor por så penslar man direkt på den så går den bort! Jag har provat många olika såna här, men det här är den bästa. Den funkar verkligen bra, och torkar inte ut huden för mycket som vissa produkter kan göra. Plus att det är en genomskinlig gel, så det syns inte heller när man har applicerat den på huden!


Complexion Gel, det här är en lite dyrare produkt, från Acnespecialisten. Det är en gulaktig gel som man applicerar där man har porer, den är verkligen jättebra, den tar bort porerna nästan helt om man har den under några nätter i rad.


H&M's ansiktsmasker! Billiga, luktar gott och fungerar bra! Finns i många olika "smaker" och för olika förebygganden. Huden blir fresh efter att man har haft på dom i ca 15 min. Budget!


Porplåster, också köpt från H&M. Tar bort porer från T-zonen och näsan, funkar bra och luktar ingenting. Känns skönt när man tar bort dom från ansiktet efter användning.


Ansiktsmasker från KICKS, det finns en massa olika såna här. Dom kostar bara 99:- och är helt awesome, det här är en lila ansiktsmask med lukten av bär, den är superfresh! Älskar den :)

Det var lite produkter som jag VERKLIGEN rekomenderar till er som bryr er om eran hud! Hoppas ni gillade det! :)


ny blogg

Jag har bytt från nattstad till blogg.se, så jag kommer blogga här i fortsättningen.
Hoppas ni fortsätter läsa min blogg! :D