Kasein isglass

Gjorde precis iordning kvällens kaseinshake, fast körde den i mixern istället med en massa is, lite vatten och några hallon! 
Så konsistensen blev ungefär som isglass, hur gott som helst! Kör nästan alla mina proteinshakes i mixern med is och bär, det blir så himla gott och mer mättande. Det går ju att göra grönsakssmoothies i mixern också, om man gillar det! Måste testa! 
 

Perfektion

Så här kan en måltid se ut för mig; simpel, mättande och god!
Fisk och kött är det bästa jag vet, bästa proteinet och lite kolhydrater. Dont get me wrong, kolhydrater är obligatoriskt vid träning, men man ska inte frossa i det. Det är bra att ha lite quinoa, fullkornsris osv till maten också.
Varmrökt lax är iallafall en stor favorit på min tallrik! Bra fetter och massa protein! Lite sesamfrön på, och grönsaker på sidan. Avokado är också laddat med bra fetter, och det är ju supergott!
 
 

När du accepterat att ditt liv aldrig kan se likadant ut igen, är du redo att göra förändringar.

Happy friday! Fast är lite ledsen att veckan har gott så fort, lovet är ju snart slut och då börjar min 4 veckors praktik..
Var iallafall hos min ena syster och hälsade på två av mina fina syskonbarn, mysi mysi! 
Idag försov jag mig, tänkte gå upp vid 9-10 men gick upp 12, var så himla trött. Gick direkt och tränade, och idag löpte jag 20 min efter träningen för första gången på några veckor..! Märkte att jag gått upp 3 kg sen jag började med stronglifts, för jag valde att ta bort cardion för att se resultatet. För mig spelar inte min vikt så stor roll, men det är aldrig roligt att se att man gått upp när man kämpar och tränar hårt, speciellt när man har kaloriunderskott! Haha. Men det är iallafall inte fettvikt, så det är ju bra! Så nu blir det cardio efter varje pass som förut, i hate it men det måste göras. Det är bara att bita ihop!
Anyways, efter gymmet gick jag hem och åt, sen åkte jag till solna och köpte nya gymhandskar, mina blev snodda på gymmet, buhu! Sen har jag bara tonat håret (well needed!) och läst en massa om olika träningssaker.
Nu är det kväll, och jag ska bara ta det lugnt och mysa här hemma i sängen med en kaseinshake!  
 
 

So don't be average. Be phenomenal, or be forgotten.

Godmorgon på er! Eller jag har varit vaken sen halv 8 imorse haha, somnade vid 22 igårkväll så har fått rejält med sömn.
Slutade ta mina RIPPED kosttillskotts kapslar, dom har för mycket koffein för mig som gör att jag inte kan sova ordentligt.
Så igår när koffeinet avtog kände jag mig helt förstörd och sjuk, kunde inte ens träna för att jag var så trött och sliten hela dagen. 
Helt sjukt! Men det var jätteskönt att få en lugn dag, och idag kunde jag ta igen träningen. Var på gymmet halv 9 och körde, fast var riktigt trött efter passet också, kroppen vill inte riktigt än. Men det gick helt okej iallafall!
Så jag har ätit lunch för ett tag sen och nu ligger jag i min säng och vilar lite. 
 
 
Pappa köpte hem det här till mig imorse, jag är en smoothie narkoman haha.. vi köpte en ny Mix & Go för någon dag sen och jag är helt beroende av att dricka smoothies, så himla gott! Och jag älskar granola! Perfekt.
 

GODMORGON ♥

Godmorgon på er! Jag har varit vaken sen 8:15, gjorde frukost direkt och sen har jag packat gymväskan och klätt på mig osv.
Ska iväg till min praktikplats snart och hälsa på, sen iväg till gymmet. Skönt att vara vaken så tidigt faktiskt!
Även fast det är lov, haha. Hatar att sova bort hela dagarna men älskar att sova.. jobbigt dilemma!
 
Perfekta morgondrycken när man känner sig trött!
2,5 dl osötad soya mjölk som man blandar med lite kanel och cayennepeppar på spisen.
Bra kryddor till att boosta på metabolismen lite!
 
 
näringsinnehåll /1dl alpro soya osötad
Kcal: 31
Protein: 3,3 g 
Kolhydrater: 0,2 g 
Fett: 1,8g
 
 

Enjoy life ♥

 

Sunday funday.

Jaa, då var det kväll igen! Usch vilken natt jag hade igår, la mig vid 22 men somnade inte förns vid 04.. jag har sömnproblem haha, har alltid svårt för att sova själv. Även fast jag är trött så vägrar min hjärna vara tyst. BLÄ.
Aaanyways! Gjorde lunchprepp inför morgondagen för ett tag sen, och drack en kvällssmoothie med nya proteinpulvret pappa fick med hem, jordgubb! SÅ GOTT. Blandade med lite frysta hallon, osötad soya mjölk, kokosojla och toppade med kanel. Helt underbart! Var inte så sugen på kaseinet idag, så den dög alldeles utmärkt.
Jag hoppas verkligen att jag kan somna tidigt ikväll, för imorgon ska jag upp tidigt och hälsa på min praktikplats, ugh.. Body Shop i Signalfabriken (sumpan), skönt att det är nära iaf! Tar 4 min med bussen om ens det.
Efteråt så ska jag gå direkt till gymmet för ett hårt pass och sen bara hem, äta och förbereda middagen.
Det blir prottepannkakor med grädde och walden farms jordgubbssylt hehe, längtar redan! Sen på kvällen så ska jag gå på bio med Ida, så det blir en rätt bra början på lovet. Önskar bara att jag inte behövde gå upp så tidigt!
Hoppas jag får hem mitt paket med pastasåsen och ranch dipen imorgon också, längtar ihjäl mig här borta!
 
 

I hate you, dont leave me.

I admit I’m in and out of my head
Don’t listen to a single word I’ve said
Just hear me out before you run away
‘Cause I can’t take this pain
Confused and scared,
I am terrified of you
 
 

Boy, I adore ya.

 

Min största inspiration.

Får en del frågor om det, vart jag får inspiration och motivation till att träna så mycket och hålla igång.
För det första har jag viljan och drivkraft, det är det viktigaste för mig. Men min största inspiration är min storebror Niklas.
Han har hållt på med allt var sport heter, tror det enda han inte testat är ridning! haha. Han är stor i basketvärlden i sverige också, dom flesta vet vem han är och sen vi båda gick i grundskolan så har alla sett upp till honom. Har alltid varit världens mest stolta lillasyster, har en sån tur att ha en storebror som honom. Han har alltid haft toppenbetyg i skolan också, och inte hållt på med alkohol osv. Det jag beundrar mest över honom är att han alltid haft bra betyg samtidigt som han tränat varje dag, och så har han haft tid för sin flickvän också. Och han har lixom alltid valt att stanna hemma på kvällar/helger och plugga istället för att gå ut och festa, det är inte många som prioriterar sånt. 
Så där har vi min inspirations källa, och jag gör likadant nu. Jag lägger all min tid, fokus och prioriteringar åt träningen. Jag har valt att inte dricka alls då det inte gynnar mig på något sätt, träningen är mitt liv och jag lever hälsosamt. Jag pluggar och lägger mycket fokus på mina betyg så jag kan jobba med precis vad jag vill när jag går ut, jag gör det inte lätt för mig utan tar den svåra vägen. Jag håller på och pluggar till körkortet också. Jag prioriterar det som kommer att gynna mig i framtiden, jag gör det som får mig att må bra.
Jag visste nog aldrig riktigt vad lycka va innan jag hittade mig själv det här året, och ja, jag hittade mig själv på gymmet, haha! 
 
Här är han, min storebror.
 
 
 

LOYAL

Come on, come on, girl
Why you frontin'?
Baby, show me something
When I call her, she gon' leave
And I bet a bundle dollars she gon' cheat
I wasn't to born last night, I know these hoes ain't right
Nigga, that's that nerve
Why give a bitch your heart? When she rather have a purse
Why give a bitch an inch? When she rather have nine
You know how the game goes
She be mine, by half-time, I'm the shit
Nigga, that's that nerve
You all about her, and she all about hers
 
 
 
 

There is nothing wrong with dreaming big dreams, just know that all roads that lead to success have to pass through Hardwork Boulevard at some point.

FYFAN vad jag är trött, är helt slut i kroppen, ändå har jag haft en hel vilodag idag. Inte tränat nånting, bara varit i skolan och handlat. Sovit så dåligt senaste veckan så kände att jag behövde ta en day off från träningen för att vila upp mig och musklerna ordentligt. Så var och handlade, köpte hem massa gott! Lowcarb bröd&pasta, flytande äggvita, hallon, zucchini och mager riven ost! My kind of foodporn. 
Fick hem mina älskade walden farms produkter också, snabbt det gick! Och beställde Ranch Dip & Alfredo pastasås inatt också, dom var faktiskt på rea! Haha. Mamma tycker jag slösar mina pengar så snabbt på saker men det är väl bra skit jag lägger det på, istället för dom i min ålder som super och röker bort sina pengar, fyfan.
Gjorde en jättegod middag, zucchini fylld med rostbiff och ost i ugnen, helt underbart! Och mer rostbiff på sidan, samt pasta med tomat&basilika såsen. Lovely.
 
 

I love breakfast at any break of the day.

 

What comes easy, won't last. And what will last, won't come easy.

 
 

Snacks i all ära.

Åh, åt ett supergott snack för någon timme sen! Pappa hade köpt hem grekisk yoghurt "creamy", från lidl tror jag!
Den var ganska nyttig, inte så mycket kolhydrater och kalorier. Så tog litegrann och hällde lite fiberflingor med bär över, hur gott som helst! Ett bra tips är att ersätta fil/yoghurt med kvarg, lätt kvarg och grekisk yoghurt.
Det är mycket nyttigare och smakar faktiskt bättre, trust me! Mitt favorit lördags "godis" är lättkvarg blandat med hallon, finns inget bättre! Nomnom.
 

Kasein muffins

Här kommer receptet på mina kasein muffinsar, perfekta på kvällen! Kaseinpulver är ett långsamt protein som effektivt förhindrar muskelnedbrytning. Brett användningsområde så som mellanmål och nattprotein.
 
Ingredienser:
5 äggvitor
1 skopa kasein chokladpulver (jag använder Body Science)
3 msk kakao
125 g lätt kvarg
 
Sätt ugnen på 150 grader, blanda ihop alla ingredienserna och vispa ihop dom. Gräddas i 10-15 min. 
PS. dom smakar bäst när dom är varma!
 
Ungefärligt näringsinnehåll per muffins:
Kalorier: 54 cal
Protein: 11 g
Kolhydrater: 1 g
 
 

Banan&protein pannkakor

Gjorde supergoda pannkakor idag, hittade receptet på Ida Wargs blogg! Älskar hennes blogg, fast la till lite saker i receptet!
 
Ingredienser:
1 banan
2 ägg
1-2 msk havregryn
0,5 skopa protein (jag använde hallon/vit choklad, passade bra med banan)
Chili och ingefära (jag älskar det, och det är bra för fettförbränningen!)
 
Mosa bananen, jag gjorde det i en mixer för att få så fin smet som möjligt! Sen mixa i resten av ingredienserna, jag gjorde faktiskt allt i mixern haha. Och stek sedan i kokosolja eller smör, jag använder alltid kokosolja! Njut.
 
 
 

Walden farms ♥

Jag älskar ju Walden Farms produkter, dom är så underbara. Helt fria från kalorier, fett, kolhydrater och socker!
Ändå är dom så jävla goda haha, fast visst, dom har lite speciell smak. Gillade dom inte i början för dom är lite söta, tror dom innehåller stevia. Men efter ett tag började jag älska dom, så nu har jag typ alla produkter!
Och jag beställde hem dom här godingarna idag, så dom kommer nog hem till mig på fredag. LOVE IT.
Varje produkt kostar 49 kr från walden farms, och dom räcker bra också. Dom är perfekta för mig som räknar kalorier och verkligen håller koll på vad jag äter, och eftersom att dom inte innehåller nånting så behöver man inte vara orolig för att ta för mycket, haha! Köper mina från http://www.svensktkosttillskott.se/, det är billigt och bra! Rekomenderas till alla träningsmänniskor där ute.
 
 

I wasn't born last night, I know these hoes ain't right.

Vilken skön dag det har varit, körde ett asbra pass innan frukosten, fast har jätteont i boobiesarna efter all bänkpress. Haha.
Sen har jag bakat kasein muffinsar, perfekt snack på kvällen. Och sjukt goda! Nyttiga också såklart, ska lägga upp receptet. 
Nu ikväll har jag övningskört med mamma, duschat och nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Är så himla trött, ska kolla klart på tv och sen svepa en kaseinshake och lägga mig. Börjar halv 12 imorn men ska upp och träna innan frukosten så ska upp rätt tidigt. Prioriteringar! 
 
Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
 
 
 
 
 
 

DREAMER

Nu är det dags för mig att sova, är helt slut och behöver min sömn innan morgondagens pass! 
Det blir innan skolan och innan frukosten, så sömnen lär behövas. Älskar att börja sent så man kan träna på morgonen! 
Bloggar mer imorgon, godnatt på er! 
 
 

There's a little bit of devil in her angel eyes.

Äntligen är helgen över, vet att jag inte brukar känna så men den har varit så TRÖG. haha.
Och är så grymt jävla taggad till gymmet imorgon, ska börja ett nytt schema med Stronglifts 5x5.
Har blivit så jävla trött på vanlig deff, det är så tråkigt och jag blir aldrig tillräckligt motiverad av det, så behövde något nytt. Det kommer bli en jävligt jobbig vecka men längtar som fan.
Gjorde ju nytt schema idag, la upp för de närmaste 4 veckorna eller så. Och matschema, preppade inför morgondagen också så jag är väl förberedd as usual! 
Nu ligger jag i sängen med kaffe och några små chokladbitar och kollar på Prison Break. Cant get enough.
JUSTE! Jag övningskörde idag haha, fan vad kul det var. Det var inte svårt alls, typ som att lära sig rida.
Är ju van att ha koll på många saker samtidigt och hästar är ju stora, som en bil. Så var lite samma sak lixom.
 
 
 

Live. Love. Lift

Åh, är så jävla trött! Har inte gjort nånting idag förutom att städa hos mig och plockat in alla mina miljontals klädesplagg i nya garderoben, och druckit kaffe.. loads of coffee. Är alltså trött av att inte ha gjort ett skit, haha.
Ligger i sängen nu och lägger upp kost & träningsschema inför imorgon, blir ett hårt benpass. Looove it.
Imorgon ska jag övningsköra också, blev inget förra helgen för var något fel på bilen. Så blir första gången nu, tihi.
Annars ska jag bara träna vad jag planerat än så länge, och sen ska jag lägga upp kost & träningsschema för nya veckan också. No time to rest! Men nej, nu måste jag sova! Kram på er goingar.
 
 
 

Prinsen.

Hittade massor med fina gamla bilder idag när jag städade rummet, på min hund som gick bort i december..
Tänker på honom varje dag och det gör lika ont hela tiden att han inte är här hos oss längre, och aldrig kommer tillbaks.
Det är få som givit mig sån glädje i mitt liv som han gjorde, genom att han bara fanns där. 
 
Åh, saknar dig så det smärtar. Du är finast ♥
 
 
 

·٠• CHANEL •٠·

 
 

Valentines day.

 Mjaa, det var ju faktiskt alla hjärtans dag igår! Var så jävla deprimerande haha, alla som lägger upp bilder på sina pojkvänner/flickvänner och gulligullar.. NO. And here i am, just working out. Men det är ju kul när det går bra för andra.
Fast jag fick faktiskt en ros, och kvällen slutade bra, så jag blev lite glad iallafall! Det var tur för jag hade en sån jävla rutten vecka så jag vet inte vad. Mamma fick en bukett med roser av pappa också, han är så gullig min pappa. 
 
 
 
 

Never gets old.

svar på läsarfrågor

Hur ofta tränar du?:)
- minst 5 dagar i veckan, max 6! Ser alltid till att ha minst 1 vilodag så att kroppen får återhämta sig ordentligt :)
 
vem litar du mest på?
- mina syskon.
 
Är du singel eller träffar du nån?
- Tror faktiskt inte att jag orkar ta upp mitt privatliv at the moment.
 
hur många tatueringar har du?
- 6 just nu och en till på g!
 
vad hände med dej och filip? ni som var så söta :)
- Jag var tvungen att göra slut med honom av olika anledningar. 
 
Vart bor du?
- Solna.
 
röker du? 
- Usch nej, jag hatar rökning. Det vet alla mina kompisar, haha!
 
hur får man så snygg mage som du har? hehe :p
- Well thank you! Jag är själv inte alls nöjd med min mage haha, men tränar man regelbundet så blir den såklart mer vältränad.
 
Hur många förhållanden har du haft och hur länge?
- Var tillsammans med Johan i ca 9 månader och Filip i 1 år.
 
har du lätt för att gilla ngn?
- Nej, har väldigt svårt för att fastna för killar efter mina ex. Det krävs mycket för att jag ska gilla någon påriktigt.
 
 
 

This sick cykle is overplayed

 

I hear a word youre not saying, its driving me crazy

Vilket badass ryggpass jag hade idag! La in lite axlar&nacke också, så härligt. 
Det är nog det enda roliga jag gjort idag haha, åkte till biblioteket och pluggade efter jag tränat. Det var sådär lagomt segt, och annars har jag bara preppat mat inför morgondagen och tagit det lugnt hemma. 
Längtar tills imorgon efter skolan när jag får dra till gymmet, tänker inte på något när jag är där. Bara fokus.
Jag är en sån människa som alltid övertänker saker och ska analysera allting hundra gånger tills jag blir galen. Därför jag hatar att vara ensam, och har gjort det dom senaste dagarna, så jävla onödigt men kan typ inte göra nåt åt det haha. Någon kan nog relatera till det!
 
Idag på gymmet och lunchen tills imorgon.
 
 

start of something good

cause I don't know, where its going
there's a part of me that loves not knowing
just don't let it end before we begin
 
 
 
 

you should wear a diaper over your mouth, that's where all the crap is coming out

Låter rubriken tala för sig själv. Att folk alltid kommer snacka skit är ju inget nytt, men really? När folk man knappt pratat med, eller ens känner gör det.. Ska man skratta eller gråta? haha.
Jag trodde allt jag gick igenom i grundskolan med omogna tjejer räckte, men vissa växer nog aldrig upp. Allt jag lärde mig av det asså, shit. Det var några hemska år som man egentligen inte ska behöva uppleva, men jag mognade snabbt av det och lärde mig en hel del om människor och hur fula dom kan vara. Trust no one. Fast jag tycker att det är en jävligt stor skillnad mellan killar och tjejer, så är det ju. Killar har inte samma behov av att snacka skit som tjejer gör, därför jag alltid umgåtts mer med killar. Dom är simpla människor och jag njuter mer av deras sällskap. Kan nog vara därför jag var lite "killig" när jag var yngre, haha. 
Jag har aldrig varit någon som gått bakom ryggen på folk och pratat illa om någon, aldrig känt något behov av det eftersom att jag lika gärna kan gå fram till människor och säga vad jag tycker. Saker jag säger till andra om folk är sånt jag ändå säger rakt ut, det är alltså inget nytt eller hemligt. Och jag resonerar jävligt bra haha, folk brukar inte vilja diskutera saker med mig cause i always win.
Det kanske är därför vissa inte säger saker direkt till mig. I DONT GIVE. Men som sagt. Jag kunde inte bry mig mindre om när folk snackar skit om mig, är det vad folk väljer att lägga sin tid på så be my guest. Tycker att det är så jävla onödigt och det visar bara på hur olika nivåer vi ligger på i livet. Assholes.
 
 
 

Where do you want to go? - Away.

Haaay på er! Hoppas att ni mår braaaa, jag känner mig mycket bättre än vad jag gjorde för några dagar sedan!
Har varit en lugn helg, tränat och sådär. Var och hälsade på syskonbarnen igår, mysisar! 
Idag har jag bara pluggat till körkortet, fixat mitt rum med mamma och var och fixade yttligare en shaker med pappa. 
Man kan aldrig ha för många! Vi fick punka när vi åkte haha, men pappa fixade det. Lucky because jag ska övningsköra imorgon! 
Ska bli roligt, får se om jag lyckas krocka bilen i nåt eller så! Haha skämt åsido. Anyways, vi fixade mitt rum lite idag också. Eller ja, bytte till min nya byrå och städade en massa, vände på min säng och imorgon ska mamma sätta upp min nya snygga garderob! All black 
Och nu ikväll har jag bara kollat på Prison Break, började kolla om hela serien för några dagar sedan! Helt klart min favvoserie! Med massa snygga fångar, hohoh. Fixade massa fruktmys till det också! Annanas, jordgubbar, banan.. och en kvarg, kiwi, jordgubb&banan smoothie! That would be a fruktbulk lördag. Men ja, har svept en kaseinshake och borstat tänderna så nu ska jag kolla ett avsnitt till och sen sova! Vi höörs! Kramisar.
 
 

Fire starter

There's an ass under my clothes
I light up when the doors are closed
I am free
And I wish I could make my move, I can tell that you're really into me
And I don't got a thing to lose, in my dreams
I'm a bad-ass jumping off the moving train
I'm a Jane Bond, putting all them guys to shame
I'm a wild card, and I'm gonna steal your game
 
 

Outta my head

I thought it would be easy, but it ain't for me
It's kinda hard, when you lay your heart on a one way street
I really thought by now
You would've slipped my mind
But the kind of love sent from above is a killing kind
Put my mind to rest and try to sleep it off
It will be alright when the morning comes
Or ever run

Ain't no doubt about it
I can't live without it
Tried to forget you
But I can't get you outta my head
Just when I think you're gone
You come back and turn it on
And just like a simple song
I can't get you outta my head
 

Frulletime.

Godmorgon på er! Ligger här i min underbara säng och äter kaseingröt, mums mums!
Havregrynsgröt är helt klart min favoritfrukost på träningsdagar. Och äggröra.. Riktigt gott!
Känner mig fortfarande lite nere idag, blää. Fan är dehäääääär. Men jag tänkte vila lite till nu och sen gå upp, göra mig iordning och sådär så jag kan komma på andra tankar och få träna lite. På gymmet behöver jag inte tänka på nånting annat än mig själv.
Hoppas alla har en bra och skön dag! Kram.
 
 
 

Confusing.

Jaha, här ligger jag i sängen och kan inte somna. Vet att jag sa att jag hade en rätt kass dag, men kvällarna är ju värst! 
Vet inte varför jag är så deppig idag haha, eller jo det vet jag men vi kan säga att det bara är one of those days.
Elias ringde mig iallfall, snackat skit med han i nåra timmar, känns lite bättre. Så skönt när kompisar får en på bättre humör :)
Men nu ska jag försöka sova så jag kommer upp imorgon, usch ska vakna halv 7.. NAAJ! Kram på er.
 
 
 

But youre not Alice, and this isn't wonderland.

 

You had me at hello.

Hallååå ppl. Vilken trög dag det har varit, gick upp vid halv 12 och åt frukost, sen drog jag till gymmet en timme efter.
Tränade mage och biceps, gick upp till centrum och hämtade ut mitt kasein, sen gick jag hem och åt och duschade.
Har känt mig lite deprimerad idag alltså! Dont get me wrong, jag älskar att träna mer än allt annat men det är samma jävla saker jag går igenom dag in och dag ut. Skola, träna, hem och äta och sova. Men what to do.
Haha en kompis skrev till mig igår att jag är så jävla ensam, DET KAN NOG STÄMMA. Im so loonelyyyyyy.
Jaja, jag ska lägga mig i sängen och kolla på White House Down nu, såg den med Ida på bio förut. 
Men man kan ju aldrig få nog av channing tatum lixom! Mjao.
 
 

Kasein mugcake

Gjorde precis en supergod kasein mugcake, kollade igenom Staffan Eklunds blogg, han är en så bra inspiration!
Ändrade liite på ingredienserna för att få den så kalorisnål som möjligt, hehe! Och med kaseinpulver så kan man äta den under kvällen utan problem :)
 
Ingredienser:
2 dl havregryn
2 äggvitor
1 dl osötad soya mjölk
2 msk kasein pulver
1 hel mosad banan
 
Mixa ihop allt och häll det i en skål som kan vara i mikron. Mikra den i 3 min och vänd på den till en tallrik! Yummie.
Toppade den med Walden Farms chocolate dip, helt fri från kalorier, kolhydrater, fett och socker!
 
 

Don't watch the clock, I paid some dude to make it stop.

Well hello my babies! Tänkte bara uppdatera lite, glömmer ju alltid det hehe.
Var ledig idag, och är ledig imorgon! HOW FUCKING LOVELY. Så himla skönt med en långhelg!
Har bara tränat och fixat håret idag, fan vad skönt det vaaaar! Tihi.
Gjorde inget speciellt i helgen, va ute med Ida i lördags ett tag, det var mys osv.
Annars har jag bara tagit det lugnt, hälsade på min ena syster och mina små syskonbarn! 
Finns inga som gör mig mer glad än mina syskonbarn, dom är så fina! 
 
Lite bilder från idag och helgen! 
 
 

Egna proteinbars.

Här kommer receptet på mina kalori&kolhydrat snåla proteinbars!
 
Ingredienser:
100g lätt kvarg
1 dl osötad soya mjölk
1 skopa (30g) choklad proteinpulver 
3,5 dl havregryn
1,5 msk kakao
4 dl krossade linfrön
1 msk ljus sirap
1dl walden farms peanut butter (vanligt funkar också!)
 
Jag blandade ihop allting, bredde ut det på en plåt med plastfolie och la in det i frysen några timmar,
sen tog jag ut den när det stelnat och skar ut ca 15 proteinbars och rullade dom i folie! 
En bar innehåller ca 99kcal / 3g kolhydrater / 15g protein