There is nothing wrong with dreaming big dreams, just know that all roads that lead to success have to pass through Hardwork Boulevard at some point.

FYFAN vad jag är trött, är helt slut i kroppen, ändå har jag haft en hel vilodag idag. Inte tränat nånting, bara varit i skolan och handlat. Sovit så dåligt senaste veckan så kände att jag behövde ta en day off från träningen för att vila upp mig och musklerna ordentligt. Så var och handlade, köpte hem massa gott! Lowcarb bröd&pasta, flytande äggvita, hallon, zucchini och mager riven ost! My kind of foodporn. 
Fick hem mina älskade walden farms produkter också, snabbt det gick! Och beställde Ranch Dip & Alfredo pastasås inatt också, dom var faktiskt på rea! Haha. Mamma tycker jag slösar mina pengar så snabbt på saker men det är väl bra skit jag lägger det på, istället för dom i min ålder som super och röker bort sina pengar, fyfan.
Gjorde en jättegod middag, zucchini fylld med rostbiff och ost i ugnen, helt underbart! Och mer rostbiff på sidan, samt pasta med tomat&basilika såsen. Lovely.
 
 



Kom ihåg mig?